דף כותר

שלום, אורח

 |   שכחתי סיסמה  |   הרשמה

חשבון מהחיים הפריט קיים בסל הזמנות הדואר הפריט קיים בשמורים

מחבר: גליאנצשפיגל, ילנה

פורמטים: פורמט iconUppercase  אותיות גדולות
לא מצאת את הפורמט שרצית? לפנייה אלינו לחץ כאן
שפה: עברית
סוגה: לימוד
הוצאה: חינוך לחשיבה
שנת הוצאה: 2021
מהדורה: מצולם בהגדלה
אורך: 68 עמודים / 1 כרכים לאותיות גדולות

תקציר הספר:

חוברת המתאימה לתלמידים מכיתה ב' עד חטיבת הביניים. החוברת מקנה לתלמידים יכולת לפתור בעיות מילוליות רב שלביות בעזרת ארגון נכון של נתוני הבעיה. הבעיות מתייחסות לתחומים הקרובים ללב של התלמידים. החוברת מתאימה גם ללימוד עצמאי. תוכן: 1. חוזרים לבית-הספר 2. טבלאות לתירגול 3. הולכים לשוק 4. קניות ובילוים 5. שקלים ושברים עשרוניים 6. הולכים לסופרמרקט 7. בחנות הצעצועים 8. קניות קטנות וגדולות 9. לכפול ולמדוד 10. שאלה של זמן.


 
 
 
 

רשימה עם 0 פריטים

     

אולי יעניין אותך לקרוא גם...

ללמוד עברית ברמה ג

מיועד לתלמידים לאחר 4-5 חודשי לימוד. הטקסט מלוקט מעיתונים. כולל משימות כתיבה ותרגילי לשון.

למידע נוסף

מבוא למוסיקה ולדרכי האזנה

"מבוא למוסיקה ולדרכי האזנה" הוא שם של סדרת יחידות לימוד, שפותחה על ידי האוניברסיטה הפתוחה, ומטרתה להקנות ידע יסודי בתחום המוסיקה ולהציע גישה מעמיקה לחוויית ההאזנה ליצירות מוסיקליות. הקורס מתאים לאנשים ללא ידע קודם במוסיקה, וכן למנגנים המעוניינים להעשיר את הבנתם בתחום.

למידע נוסף

דברים ככתבם

[תל]. המאמר העיוני דרכי קריאה וכתיבה. לחטיבה העליונה. על פתיחות וסיומים, אל תוך הטקסט, מבנה המאמר, דגם דיון וטיעון, כתיבה על סמך מקורות.

למידע נוסף