חיפוש מתקדם לחץ טאב להמשך
מחבר: עיטם, אוריאל
הרב יהודא ליאון אשכנזי, המכונה ׳מניטו׳ (תרפ"ב-תשנ"ז, 1922 - 1996), היה מהמיוחדים ומהמעמיקים שבתלמידי החכמים ואנשי הרוח בדור האחרון. הוא פעל באלג'יר, בצרפת ולבסוף בירושלים, ומיזג בין מזרח ומערב במציאות של מדינת העם העברי המתחדשת. הרב אשכנזי ינק רבות מהקבלה והכיר לעומק את הפילוסופיה המערבית, ומתוך כך עיצב הגות תורנית יסודית ומקורית, שיש בה בשורה לעם ישראל על מגזריו השונים ובשורה לאנושות בכלל. בחצי היובל שחלף מאז נפטר הרב אשכנזי יצאו לאור כעשרים ספרים המבוססים על שיעוריו, והתעניינותם של צעירים ומבוגרים בחברה הישראלית בהגותו הולכת וגדלה. למרות ריבוי הספרים המבוססים על שיעוריו, עד עתה לא נמצא ספר מבוא שיהיה צוהר לכתביו הרבים וסיכום של עיקרי משנתו. לראשונה יוצא לאור מבוא שיטתי למשנתו של הרב אשכנזי הפותח שער להגותו המקיפה ולכתביו היוצאים לאור. בסגנונו היסודי והבהיר מוביל הרב עיטם את הקורא צעד אחר צעד אל עולמו של הרב אשכנזי ואל תורתו המרתקת.
הינכם מוזמנים לשלוח לנו ביקורות קריאה חדשות לפרסום באתר הספריה,השדות המסומנים בכוכבית הינם שדות חובה.
הספריה לעיוורים, כבדי ראייה ומוגבלים מחויבת לשמירת פרטיך האישיים.
סדרת מכתבים מאלפת המצעידה אותנו יחד עם דוד בן יוסף בשבילים הנפתלים של החיפוש אחר בריאות - גופנית ונפשית. כאשר ביסוד הכל - האהבה והשמחה. ספר אשר שינה את חייהם של רבים.
הספר מכיל סיפורים שיחזקו בלבכם את מידת הביטחון, שיגרמו לכם לשמוח, להתעצב ולהתרגש. סיפורים מהחיים שקורים לכל אחד מאיתנו.
הספר נכתב על ידי רב ואיש חינוך ועל סמך נסיון וידע רב, ונותן כלים להתמודדות עם קשיים שונים בחיים, כמו לחצים, דאגות, אסונות ועוד, באספקט דתי.
קונטרסים מכתבי קודש לרבנו חיים מוולוז'ין, מהדורה מחודשת, מתוקנת ומנוקדת.
הוספת פריט לסל הדואר
שימו לב שירות אספקת ספרים בתקליטורים אינו זמיןנא לפנות לספריה 3452*לכל פורמט אחר נא ללחוץ על כפתור "להמשיך בהזמנה"
בחירת פורמט לכותר " " - לחץ טאב לבחירת הפורמט הרצוי
הכותר התווסף בהצלחה לרשימת השמורים אזור גישה מהירה
דירוג לחץ טאב להמשך
שים לב!
לחץ טאב להמשך
שירות אספקת ספרים בתקליטורים אינו זמין.נא לפנות לספריה 3452*ניתן לבצע האזנה\הורדה לספר באתר. אין באפשרותך להזמין ספר זה בפורמט ברייל אין באפשרותך להזמין ספר זה בפורמט אותיות גדולות
© כל הזכויות שמורות לספריה המרכזית לעיוורים ובעלי לקויות קריאה.
זמן השמעה כללי: שעות