חיפוש מתקדם לחץ טאב להמשך
מחבר: ברניפייה, אוסקר
הסדרה "מדברים פילוסופיה" מציעה חומר למחשבה לכל מי שתוהה ושואל שאלות - על החיים, על העולם, על עצמו. ילדים ומבוגרים כאחד מוזמנים לקרוא, לשאול בקול רם, לנסות לענות בעצמם, ותוך כדי כך לגלות שהם בעצם עוסקים בשאלות היסוד של אדם בתוך חברה ואדם מול עצמו, שאלות של הגדרה עצמית, של מקומי בעולם, של הייחוד שלי לעומת האחרים, של הבנת הרגשות של מישהו אחר לעומת הצרכים שלי עצמו, ועוד. "מהם טוב ורע?" מעלה שש שאלות מהותיות, שיעזרו לנו לשחק עם הרעיונות במהלך החיפוש אחר המהות הנסתרת מאחורי הדברים. האם תמיד צריך לעשות מה שרוצים? האם צריך להגיד הכל? האם תמיד צריך לציית להורים? האם צריך לעזור לאחרים? האם צריך להיות נחמד אל אנשים? האם מותר לגנוב בשביל לאכול?
הינכם מוזמנים לשלוח לנו ביקורות קריאה חדשות לפרסום באתר הספריה,השדות המסומנים בכוכבית הינם שדות חובה.
הספריה לעיוורים, כבדי ראייה ומוגבלים מחויבת לשמירת פרטיך האישיים.
לסדרת ספרי "מר" ו"גברת" הרואה עתה אור בתרגום עדכני של עטרה אופק, מצטרף ספר חדש – "גברת ממהרת". הסדרה מיועדת לגיל הרך.
לסדרת ספרי "מר" ו"גברת" הרואה עתה אור בתרגום עדכני של עטרה אופק, מצטרף ספר חדש – "גברת מהממת". הסדרה מיועדת לגיל הרך.
חבורת חי"ש (חנה"לה, שמוליק ויוסי) יוצאת לטיול באילת. מרגע שפגשו את אחמד וסעד, המנסים לפגוע, הענינים מתגלגלים כמעט מעליהם. העימות היהודי-ערבי בכל חריפותו.
יומנה של אנה פרנק נמצא בחדר מאובק באמסטרדם ומתאר את התקופה הקשה בה הסתתרה עם משפחתה במשך שנתיים מפני הנאצים. הספר מספר את סיפורה של אנה פרנק ברוכת הכשרון, בת ה-14.
הוספת פריט לסל הדואר
שימו לב שירות אספקת ספרים בתקליטורים אינו זמיןנא לפנות לספריה 3452*לכל פורמט אחר נא ללחוץ על כפתור "להמשיך בהזמנה"
בחירת פורמט לכותר " " - לחץ טאב לבחירת הפורמט הרצוי
הכותר התווסף בהצלחה לרשימת השמורים אזור גישה מהירה
דירוג לחץ טאב להמשך
שים לב!
לחץ טאב להמשך
שירות אספקת ספרים בתקליטורים אינו זמין.נא לפנות לספריה 3452*ניתן לבצע האזנה\הורדה לספר באתר. אין באפשרותך להזמין ספר זה בפורמט ברייל אין באפשרותך להזמין ספר זה בפורמט אותיות גדולות
© כל הזכויות שמורות לספריה המרכזית לעיוורים ובעלי לקויות קריאה.
זמן השמעה כללי: שעות