חיפוש מתקדם לחץ טאב להמשך
מחבר: קרופיק, אורה
"החיים שלי די פשוטים. בית ספר, כיתה ז’, מבחנים, עבודות לפעמים. חברים - לא יותר מדי. ואמא אחת שמתה". החיים הפשוטים של תום נעשים לא כל כך פשוטים לאחר מות אמו. אביו שקוע באבלו, אחיו ואחותו קטנים מכדי להבין לאן נעלמה אמם, ותום נשאר בודד לנפשו. אבל אז מתקרבת אליו אלונה, נערה מסקרנת ומסתורית המיטיבה להבין לליבו יותר מכולם. אחרי ה"שבעה" תום חוזר למציאות ואל המאבקים היומיומיים בבית הספר ובבית. האם הוא יצליח, בעזרתה של אלונה, למלא מחדש את כל החורים שהשאירה אחריה האם בחייו ובנפשו? בעדינות וברגישות רבה מובילה אורה קרופיק את תום דרך המאבקים של חייו וניסיונו להבין את עצמו ולהצליח לבטא את רגשותיו.
הינכם מוזמנים לשלוח לנו ביקורות קריאה חדשות לפרסום באתר הספריה,השדות המסומנים בכוכבית הינם שדות חובה.
הספריה לעיוורים, כבדי ראייה ומוגבלים מחויבת לשמירת פרטיך האישיים.
סיפור מופלא שהתרחש בימיו של הגאון הקדוש בעל מגלה עמוקות זצ"ל רבה של קרקוב.
קיץ אחד, בתל אביב לפני שנים רבות. ניסים בן העשר בורח משכונתו ומגיע לשכונה אחרת בתל אביב, שבה מתגוררת מחברת הספר. היא מזמינה אותו לביתה ומפגישה אותו עם ילדי הבניין וגם עם הקוף נפלאות שהופך לידידו הטוב. למי שייך הקוף ואיך הגיע לגג ביתה של המחברת? ומדוע ניסים ברח משכונתו?
הערב הגיע. בל ובו מתכוננים לשינה. זה הזמן להתרחץ, לצחצח שיניים, לקרוא סיפור. אבל כשבו מחליט שזה גם הזמן להתחבא לבל, הוא כמעט מחמיץ את החלק החשוב ביותר בהתכוננות: הנשיקה שלפני השינה.
פעם אחת ארנב וחמור הסתכלו בלוח השנה וגילו שהיום יש יום הולדת לחבר שלהם, פיל. ארנב אמר: "בוא נשמח את פיל. נעשה לו מסיבת הפתעה משנינו!" לארנב היו עוד המון דברים להגיד. ומה חמור עשה בינתיים?
הוספת פריט לסל הדואר
שימו לב שירות אספקת ספרים בתקליטורים אינו זמיןנא לפנות לספריה 3452*לכל פורמט אחר נא ללחוץ על כפתור "להמשיך בהזמנה"
בחירת פורמט לכותר " " - לחץ טאב לבחירת הפורמט הרצוי
הכותר התווסף בהצלחה לרשימת השמורים אזור גישה מהירה
דירוג לחץ טאב להמשך
שים לב!
לחץ טאב להמשך
שירות אספקת ספרים בתקליטורים אינו זמין.נא לפנות לספריה 3452*ניתן לבצע האזנה\הורדה לספר באתר. אין באפשרותך להזמין ספר זה בפורמט ברייל אין באפשרותך להזמין ספר זה בפורמט אותיות גדולות
© כל הזכויות שמורות לספריה המרכזית לעיוורים ובעלי לקויות קריאה.
זמן השמעה כללי: שעות