חיפוש מתקדם לחץ טאב להמשך
מחבר: קרופיק, אורה
"החיים שלי די פשוטים. בית ספר, כיתה ז’, מבחנים, עבודות לפעמים. חברים - לא יותר מדי. ואמא אחת שמתה". החיים הפשוטים של תום נעשים לא כל כך פשוטים לאחר מות אמו. אביו שקוע באבלו, אחיו ואחותו קטנים מכדי להבין לאן נעלמה אמם, ותום נשאר בודד לנפשו. אבל אז מתקרבת אליו אלונה, נערה מסקרנת ומסתורית המיטיבה להבין לליבו יותר מכולם. אחרי ה"שבעה" תום חוזר למציאות ואל המאבקים היומיומיים בבית הספר ובבית. האם הוא יצליח, בעזרתה של אלונה, למלא מחדש את כל החורים שהשאירה אחריה האם בחייו ובנפשו? בעדינות וברגישות רבה מובילה אורה קרופיק את תום דרך המאבקים של חייו וניסיונו להבין את עצמו ולהצליח לבטא את רגשותיו.
הינכם מוזמנים לשלוח לנו ביקורות קריאה חדשות לפרסום באתר הספריה,השדות המסומנים בכוכבית הינם שדות חובה.
הספריה לעיוורים, כבדי ראייה ומוגבלים מחויבת לשמירת פרטיך האישיים.
חבורת חי"ש (חנה"לה, שמוליק ויוסי) יוצאת לטיול באילת. מרגע שפגשו את אחמד וסעד, המנסים לפגוע, הענינים מתגלגלים כמעט מעליהם. העימות היהודי-ערבי בכל חריפותו.
יומנה של אנה פרנק נמצא בחדר מאובק באמסטרדם ומתאר את התקופה הקשה בה הסתתרה עם משפחתה במשך שנתיים מפני הנאצים. הספר מספר את סיפורה של אנה פרנק ברוכת הכשרון, בת ה-14.
אסף ממהר הביתה מבית הספר, וזוהר הולכת איתו. הם נכנסים לסמטה צרה ושם רואים נערה בגילם. היא מוזרה מאוד: חיוורת, לבושה בשמלה לבנה וארוכה ונראית כמו רוח רפאים. הם מבינים שהיא לא מכאן ולא מעכשיו. כדי לעזור לה הם יצטרכו לעשות את הבלתי-אפשרי.
יום טיול נחמד הופך למסע קניות משעשע, כשגברת ... אחת לא מצליחה להתאפק וחייבת לקנות לה כל דבר יפה שהיא רואה. הטיול מתארך ומתארך, וערמת החבילות גדלה וגדלה. האם מישהו יצליח לשים לזה סוף?
הוספת פריט לסל הדואר
שימו לב שירות אספקת ספרים בתקליטורים אינו זמיןנא לפנות לספריה 3452*לכל פורמט אחר נא ללחוץ על כפתור "להמשיך בהזמנה"
בחירת פורמט לכותר " " - לחץ טאב לבחירת הפורמט הרצוי
הכותר התווסף בהצלחה לרשימת השמורים אזור גישה מהירה
דירוג לחץ טאב להמשך
שים לב!
לחץ טאב להמשך
שירות אספקת ספרים בתקליטורים אינו זמין.נא לפנות לספריה 3452*ניתן לבצע האזנה\הורדה לספר באתר. אין באפשרותך להזמין ספר זה בפורמט ברייל אין באפשרותך להזמין ספר זה בפורמט אותיות גדולות
© כל הזכויות שמורות לספריה המרכזית לעיוורים ובעלי לקויות קריאה.
זמן השמעה כללי: שעות