חיפוש מתקדם לחץ טאב להמשך
מחבר: שינמן, דן
מנתח נודע עלול לאבד את כל עולמו מפני שהתפתה לרומן אסור... הלום קרב מאבד את עשתונותיו ברגע אחד נורא ומסתבך במשפט רצח... עורך דין מפורסם נחקר בעבירות שוחד והפרת אמונים ומוצא עצמו כעד מדינה... איש עסקים עומד לדין בעבירות מרמה שביצע שותפו בלי ידיעתו... אלו ונוספים הם גיבוריו של הסנגור, ספרו החדש של דן שינמן, מבכירי הסנגורים בישראל, המביא סיפורים מרתקים מאחורי הקלעים של אולמות בית המשפט הפלילי וחדרי החקירות, מעולמם של הנאשמים והסנגורים ומן היחסים העדינים הנרקמים ביניהם.
הינכם מוזמנים לשלוח לנו ביקורות קריאה חדשות לפרסום באתר הספריה,השדות המסומנים בכוכבית הינם שדות חובה.
הספריה לעיוורים, כבדי ראייה ומוגבלים מחויבת לשמירת פרטיך האישיים.
עורך-הדין חוטר-ישי, מספר בחן ובהומור רב, את סיפורי ההגנה המשפטית שהעניק לחברי ההגנה בימי השלטון הבריטי העוין. סיפור "הנפטרת שהובאה לחופה", "עדות הכבשים הצבעוניות" ועוד.
ספרי ההכנה לקראת בחינות ההסמכה לעריכת דין. להצלחה בבחינות בקורסים הפרוצדוראליים ובבחינות האמצע
מיקודית להצלחה בבחינות בקורסים הפרוצדוראליים ובבחינות אמצע, מהדורה מורחבת ומעודכנת
ספרי ההכנה לקראת בחינות ההסמכה לעריכת דין . להצלחה בבחינות בקורסים הפרוצדוראליים ובבחינת האמצע
הוספת פריט לסל הדואר
שימו לב שירות אספקת ספרים בתקליטורים אינו זמיןנא לפנות לספריה 3452*לכל פורמט אחר נא ללחוץ על כפתור "להמשיך בהזמנה"
בחירת פורמט לכותר " " - לחץ טאב לבחירת הפורמט הרצוי
הכותר התווסף בהצלחה לרשימת השמורים אזור גישה מהירה
דירוג לחץ טאב להמשך
שים לב!
לחץ טאב להמשך
שירות אספקת ספרים בתקליטורים אינו זמין.נא לפנות לספריה 3452*ניתן לבצע האזנה\הורדה לספר באתר. אין באפשרותך להזמין ספר זה בפורמט ברייל אין באפשרותך להזמין ספר זה בפורמט אותיות גדולות
© כל הזכויות שמורות לספריה המרכזית לעיוורים ובעלי לקויות קריאה.
זמן השמעה כללי: שעות