זמן השמעה כללי: שעות
חיפוש מתקדם לחץ טאב להמשך
מחבר: טננולד, רותי
סיפורת דתית לנוער. ספטמבר 1291, מחוז ארדש, צרפת. ארבעה ימים רצופים נמשכו גשמי הזעף ונהר הארדש עלה על גדותיו והציף בשטף את הסביבה, הרס וחורבן שררו בכול. תשתיות נהרסו כליל, כבישים התפוררו לחלוטין, בתים נעקרו ממקומותיהם וקברו תחתיהם את בעליהם. שבוע לאחר האסון המחריד התקבל מברק בביתם של מסיה פרנסואה ומאדאם ססיל מאייר המבשר בשורות קצרות ויבשות למדי על שלושת יקיריהם שנספו בשיטפון הגדול...הספר מתאים לציבור החרדי.
הינכם מוזמנים לשלוח לנו ביקורות קריאה חדשות לפרסום באתר הספריה,השדות המסומנים בכוכבית הינם שדות חובה.
הספריה לעיוורים, כבדי ראייה ומוגבלים מחויבת לשמירת פרטיך האישיים.
להזדהות עם ילדים
מאת: אריאלה סביר, בתאריך 16/11/2018
קיבלתי מאימי מתנה ראשונה, בובה מיוחדת במינה. כאשר הילדים החלו ללעוג לי ולא להאמין, קיבלתי מתנה נוספת מאימא. שיעור חשוב לחיים. רוצים לדעת מהו? קראו את הסיפור וגלו.
"היה פעם ילד, שחרחר ושמח, שאהב במיוחד להביט בירח" וכל מה שקרה לילד, ולירח, ולציפור הגדולה ולכוכב, ועוד סוד קטן שנחבא בין הדפים - כל זה חלם וצייר פאול קור.
הנסיכות מחדר הצבעוני כבר לא יכולות לחכות לרכב על הפיל בחגיגת סוף הסמסטר- ואז הן מגלות גור אריות במצוקה. האם הנסיכה רבקה תצליח לעזור לו?
ישנו סוד מיוחד הקשור ליער הבמבוק. לתאומות הנוראיות לא אכפת אם גור הפנדה יבהל, אבל הנסיכה אבי נחושה בדעתה לעצור אותן...
בחירת פורמט לכותר " " - לחץ טאב לבחירת הפורמט הרצוי
הכותר התווסף בהצלחה לרשימת השמורים אזור גישה מהירה
דירוג לחץ טאב להמשך
שים לב!
לחץ טאב להמשך
אין באפשרותך להזמין ספר זה בפורמט תקליטור.ניתן לבצע האזנה\הורדה לספר באתר. אין באפשרותך להזמין ספר זה בפורמט ברייל אין באפשרותך להזמין ספר זה בפורמט אותיות גדולות
© כל הזכויות שמורות לספריה המרכזית לעיוורים ובעלי לקויות קריאה.