חיפוש מתקדם לחץ טאב להמשך
מחבר: ורן, ז'ול
ספינת מלחמה אמריקנית נשלחת להתחקות אחרי עצם מסתורי ענקי המפיץ אור זוהר. לצוות שעל סיפונה מצטרפים פרופסור פייר ארונקס, מדען צרפתי מפורסם, משרתו הנאמן וצייד לווייתנים מהולל. כאשר הספינה נתקלת בעצם המסתורי, השלושה מושלכים אל הגלים ונאספים אל סיפון של כלי שיט מסוג לא מוכר, צוללת משוכללת, הנוטילוס. הקברניט, קפיטן נמו, מצרף אותם אליו למסע ארוך מתחת למים, שהוא גם מסע ברחבי הדמיון, רצוף חזיונות מופלאים והרפתקאות מסמרות שיער.
הינכם מוזמנים לשלוח לנו ביקורות קריאה חדשות לפרסום באתר הספריה,השדות המסומנים בכוכבית הינם שדות חובה.
הספריה לעיוורים, כבדי ראייה ומוגבלים מחויבת לשמירת פרטיך האישיים.
סיפור ההרפתקאות של ז'ול ורן שתמיד נתפש באוזניי כקצבי וחושני התגלה כסיפור די מונוטוני בעל רעיונות חברתיים ופוליטיים שכנראה לא הייתי מצליח להבין כראוי אם הייתי קורא את הספר הזה לפני עשר שנים. הקפטן המסתורי שמסתרר במצולות הים בתוך הצוללת הענקית שבנה עובד בשנת שלוש עשרה שעות של ספר סדרה של הרפתקאות ומסעות אשר חלקן הקטן מפעים ועוצר נשימה וחלקם העיקרי מרגיש בתחושה ראשונה כ-'משיכת זמן בתיאורי קרבות נגד מפלצות ים'. לאחר שכמעט ויתרתי על הספר התחלתי להבין את דבריו ואת טענותיו של הקפטן נמו והאופן המיזנטרופי של יחסו לאורח על סיפון הנאוטליוס. כעת נותר לי לקוות בתקווה רבה שתקריינו גם את הספר- 'אי התעלומות' אשר ממשיך את סיפורי הקפטן המסתורי.
מאת: מור דיעי - חנני , בתאריך 30/11/2016
כשיותם, לירז ודביר מחליטים רק להציץ בתיבת המייל של מישהו אחר, הם לא יודעים לאן זה יוביל אותם. הם בטח לא מתכננים להיקלע למרדף מסחרר ומלא סכנות בניסיון לעזור לשתי בנות שברחו מהבית, והם בטח לא מתכננים שפודלית גדולה ולבנה בשם זואי תהיה השותפה שלהם למסע. בהרפתקה שבה שום דבר אינו כפי שהוא נראה, השלושה יגלו שדווקא החולשות שלהם הן בדיוק הנשק הסוד...
ביום קיץ חם ברמת גן ילד פוגש יצור קטן. היצור מציע לו הצעה - מסע לחלל. "למה לא?" הילד משיב, והשניים בונים יחד חללית וטסים! נופי כוכבים מלאים קולות וצלילים נפתחים בפניהם. אבל אז פוף פאף וזבנג! החללית מתרסקת על אחד הירחים של שבתאי, אוי לא... הירח הקפוא נראה שומם, אבל אולי בכל זאת יש שם מישהו או מישהי שיוכלו לעזור?
פנינת החלל הסגולה, המדהימה ביופייה, המהפנטת.... נגנבה מהמוזיאון! ממש מתחת לאף של כולם! מזל שנלסון וקני במקרה היו בדיוק שם. ומזל עוד יותר גדול שיש להם חברים חדשים עם כישורי נינג'ה רציניים ביותר. הם בטוח יוכלו לעזור! אבל האם הם יצליחו להתגבר על חילוקי הדעות ולעבוד בשיתוף פעולה כדי למצוא את הפנינה הנדירה?
ליסה יודעת שהיא וסנדרה לא יכולות להמשיך להיות חברות. סנדרה היא בתו של וולפגנג, הפושע המסוכן ביותר שידעה גבעת הורדים. אבל כשסנדרה מבקשת עזרה כדי לפגוש את אביה בכלא, ליסה לא מסוגלת לסרב. הרי כל ילד וילדה זכאים לפגוש את הוריהם. וחוץ מזה, יש עליו שמירה כבדה – מה כבר יכול להשתבש? רמז: הכול.
הוספת פריט לסל הדואר
שימו לב שירות אספקת ספרים בתקליטורים אינו זמיןנא לפנות לספריה 3452*לכל פורמט אחר נא ללחוץ על כפתור "להמשיך בהזמנה"
בחירת פורמט לכותר " " - לחץ טאב לבחירת הפורמט הרצוי
הכותר התווסף בהצלחה לרשימת השמורים אזור גישה מהירה
דירוג לחץ טאב להמשך
שים לב!
לחץ טאב להמשך
שירות אספקת ספרים בתקליטורים אינו זמין.נא לפנות לספריה 3452*ניתן לבצע האזנה\הורדה לספר באתר. אין באפשרותך להזמין ספר זה בפורמט ברייל אין באפשרותך להזמין ספר זה בפורמט אותיות גדולות
© כל הזכויות שמורות לספריה המרכזית לעיוורים ובעלי לקויות קריאה.
זמן השמעה כללי: שעות