חיפוש מתקדם לחץ טאב להמשך
מחבר: ספירי, יוהנה
היידי היתומה, בת הכפר הקטן דורפלי שבהרי האלפים, באה לגור בבית המבודד של סבא שלה בראש ההר. הילדה הסקרנית והעליזה משנה ללא הכר את חייו של הזקן הרגזן המסתגר, ואף את חייהם של ידידיה מההר, פטר רועה העזים וסבתו העיוורת. עד שיום אחד דודתה של היידי מופיעה ולוקחת אותה אל העיר הגדולה פרנקפורט. בעיר פרנקפורט מתגוררת היידי בבית עשירים ולומדת בחברתה של קלרה המרותקת לכיסא גלגלים. חייה המשעממים של קלרה משתנים מיד ונמלאים עניין וצחוק, אבל היידי מתגעגעת להרים הגבוהים, לסבא שלה ולידידיה, לעזים ולאשוחים. היא מזמינה את קלרה לביקור בהרים. ואז מתרחש הנס.
הינכם מוזמנים לשלוח לנו ביקורות קריאה חדשות לפרסום באתר הספריה,השדות המסומנים בכוכבית הינם שדות חובה.
הספריה לעיוורים, כבדי ראייה ומוגבלים מחויבת לשמירת פרטיך האישיים.
אני מאד אוהב ספרי נוער, קלילים, כתובים בשפה נוחה יותר ודורשים 'פחות מאמץ' הספר 'היידי בת ההרים' הוא ספר מרתק המתאר את הווי החיים התמימים ביותר שאני מסוגל לעלות בדמיון. צפיתי בהצגה 'היידי בת ההרים' בתיאטרון המדיטק בו אני עובד והסתקרנתי מאד מהעלילה ורציתי 'עוד'. היידי, שבמשך שנים שמה צלצל לי אך מעולם לא תהיתי על עלילת הספר, הפכה לגיבורה שהייתי צריך לעצמי לפני עשרים שנים. הילדה ה'מופרעת' היודעת היטב מה היא רוצה ומוכיחה לכל חבריה שהמעיטו בהערכה שלהם כלפיה (בעיקר המחנכת של קלרה הקפדנית והצייקנית). היידי היא הילדה שהיום היו מלעיטים אותה בריטלין וכל העלילה הייתה לא רלוונטית.
מאת: mor, בתאריך 28/07/2015
חבורת חי"ש (חנה"לה, שמוליק ויוסי) יוצאת לטיול באילת. מרגע שפגשו את אחמד וסעד, המנסים לפגוע, הענינים מתגלגלים כמעט מעליהם. העימות היהודי-ערבי בכל חריפותו.
יומנה של אנה פרנק נמצא בחדר מאובק באמסטרדם ומתאר את התקופה הקשה בה הסתתרה עם משפחתה במשך שנתיים מפני הנאצים. הספר מספר את סיפורה של אנה פרנק ברוכת הכשרון, בת ה-14.
אסף ממהר הביתה מבית הספר, וזוהר הולכת איתו. הם נכנסים לסמטה צרה ושם רואים נערה בגילם. היא מוזרה מאוד: חיוורת, לבושה בשמלה לבנה וארוכה ונראית כמו רוח רפאים. הם מבינים שהיא לא מכאן ולא מעכשיו. כדי לעזור לה הם יצטרכו לעשות את הבלתי-אפשרי.
יום טיול נחמד הופך למסע קניות משעשע, כשגברת ... אחת לא מצליחה להתאפק וחייבת לקנות לה כל דבר יפה שהיא רואה. הטיול מתארך ומתארך, וערמת החבילות גדלה וגדלה. האם מישהו יצליח לשים לזה סוף?
הוספת פריט לסל הדואר
שימו לב שירות אספקת ספרים בתקליטורים אינו זמיןנא לפנות לספריה 3452*לכל פורמט אחר נא ללחוץ על כפתור "להמשיך בהזמנה"
בחירת פורמט לכותר " " - לחץ טאב לבחירת הפורמט הרצוי
הכותר התווסף בהצלחה לרשימת השמורים אזור גישה מהירה
דירוג לחץ טאב להמשך
שים לב!
לחץ טאב להמשך
שירות אספקת ספרים בתקליטורים אינו זמין.נא לפנות לספריה 3452*ניתן לבצע האזנה\הורדה לספר באתר. אין באפשרותך להזמין ספר זה בפורמט ברייל אין באפשרותך להזמין ספר זה בפורמט אותיות גדולות
© כל הזכויות שמורות לספריה המרכזית לעיוורים ובעלי לקויות קריאה.
זמן השמעה כללי: שעות