Book

Hello, Guest

 |   Forgot Password  |   Registration

דברים ככתבם Item exists in mail order basket Item exists in Saved list

author: רפאלי, רינה, גדיש, רונית

Formats: Format iconBraille  Braille
Unable to find the format you want? Click here to contact us.
Language: עברית
Genre: Study
Publisher: מעלות.
Narrator: זליג ורדה
Length: 14:05 Hours / 300 Pages / 6 Braille volumes

Book summary:

[תל]. המאמר העיוני דרכי קריאה וכתיבה. לחטיבה העליונה. על פתיחות וסיומים, אל תוך הטקסט, מבנה המאמר, דגם דיון וטיעון, כתיבה על סמך מקורות.


 
 
 
 

List with 0 items

     

Maybe you will also be interested in …

אלגברה חלק א'

לפי תכנית הלימודים של משרד החינוך והתרבות. פרק ראשון: פעולות החשבון, פרק שני: אחוזים, פרק שלישי: מספרים מכוונים, פרק רביעי: תבניות מספר, פרק חמישי: תבניות פסוקים, פרק שישי: משוואות ואי שוויונים, פרק שביעי: בעיות, פרק שמיני: מערכת צירים ותיאור גרפי, פרק תשיעי: סטטיסטיקה, פרק עשירי: קבוצות, נספח א': חזקות, נספח ב': שיטות ספירה ובסיסים.

more information

קשרי קיום - יחידת לימוד בנושא יחסי הגומלין בין יצורים חיים לבין סביבתם

יחידה זו מציגה בגישה מערכתית את קשרי הקיום המורכבים בין יצורים חיים לסביבתם - קשרים שטמון בהם סוד הקיום. קשרי הקיום בהם עוסקת היחידה הם בין היצורים החיים על פני כדור הארץ לסביבתם וייחודו של האדם, של פעולותיו השפעה ניכרת על המערכות האקולוגיות המתקיימות על פני כדור הארץ.

more information

מה קורה/א פה? - מיומנויות בהבעה ובהבנה לטיפוח האוריינות : חלק א

הספר נועד להקנות מיומנויות יסוד בהבעה ובהבנת הנקרא.

more information