Book

Hello, Guest

 |   Forgot Password  |   Registration

מוחות אפלים Item exists in mail order basket Item exists in Saved list

author: בראקן, אלכסנדרה

Formats: Format iconBraille  Braille
Format iconUppercase  Large print
Format iconMP3  MP3
Unable to find the format you want? Click here to contact us.
Language: עברית
Genre: Children and Youth,Science fiction
Publisher: עם עובד
Publishing year: 2020
Translation: מאנגלית: עידית שורר.
Narrator: מורג רוני
Length: 14:19 Hours / 399 Pages / 6 Large Print pages / 9 Braille volumes

Book summary:

בגיל שש עשרה, רובי דיילי היא אחת הנערות המסוכנות באמריקה. רובי ניצלה מהמחלה המסתורית שהמיתה את רוב הילדים ובני הנוער באמריקה, אבל כמו רבים אחרים, היא נחלצה ממנה במצב נורא עוד יותר: יש לה יכולות על חושיות מפחידות, והיא אינה יכולה לשלוט בהן. כשכוחותיה המבהילים של רובי מתגלים, הוריה כולאים אותה במוסך של הבית ומזעיקים משטרה. היא נשלחת לת'רמונד, "מחנה שיקום" ממשלתי נוקשה, שאינו אלא כלא שאליו נשלחים בני הנוער ששרדו והוסגרו בידי קרוביהם המבועתים. רובי נמלטת מת'רמונד בסיועה של מחתרת מסתורית. כשהיא בסכנת חיים היא חוצה את אמריקה הריקה מילדים, שבה כל בן נוער הוא פושע נרדף, ומנסה להגיע אל המקום הבטוח היחיד לבני גילה: איסט ריבר. בדרכה היא מצטרפת לחבורה של בני נוער שנמלטו ממחנה מעצר אחר. ליאם, מנהיגם האמיץ, מתאהב בה. אבל למרות כמיהתה אל ליאם, היא אינה יכולה להתקרב אליו בשל רגשות האשם שהיא נושאת והחשש שתפגע בו. כשהחבורה מגיעה לאיסט ריבר מתגלה שלרובי נועד תפקיד מרכזי במאבק, אבל כוחות רבי עוצמה רוצים לנצל אותה ככלי למען מאבקם בשלטון. רובי עומדת בפני ברירה איומה, שפירושה ויתור על הסיכוי לחיים שיש בהם ערך. מתאים לנוער בוגר.


 
 
 
 
 

List with 0 items

     

Maybe you will also be interested in …

הרפתקה באילת

חבורת חי"ש (חנה"לה, שמוליק ויוסי) יוצאת לטיול באילת. מרגע שפגשו את אחמד וסעד, המנסים לפגוע, הענינים מתגלגלים כמעט מעליהם. העימות היהודי-ערבי בכל חריפותו.

more information

אנה פרנק

יומנה של אנה פרנק נמצא בחדר מאובק באמסטרדם ומתאר את התקופה הקשה בה הסתתרה עם משפחתה במשך שנתיים מפני הנאצים. הספר מספר את סיפורה של אנה פרנק ברוכת הכשרון, בת ה-14.

more information

נעלמת בזמן

אסף ממהר הביתה מבית הספר, וזוהר הולכת איתו. הם נכנסים לסמטה צרה ושם רואים נערה בגילם. היא מוזרה מאוד: חיוורת, לבושה בשמלה לבנה וארוכה ונראית כמו רוח רפאים. הם מבינים שהיא לא מכאן ולא מעכשיו. כדי לעזור לה הם יצטרכו לעשות את הבלתי-אפשרי.

more information

גברת אחת מרחוב בצלאל

יום טיול נחמד הופך למסע קניות משעשע, כשגברת ... אחת לא מצליחה להתאפק וחייבת לקנות לה כל דבר יפה שהיא רואה. הטיול מתארך ומתארך, וערמת החבילות גדלה וגדלה. האם מישהו יצליח לשים לזה סוף?

more information